top of page
Website Header 5

WORKSHOPIT  / WORKSHOPS

PERJANTAI / FRIDAY

Palautumisen ja levon siunaus
Erika Kuusilinna

Miten arjessasi toteutuu tekemisen ja levon rytmi?  Palaudutko riittävästi vai käytkö herkästi  kierroksilla? Mitä Jeesus tarkoittaa kohdallasi opetuksellaan, kuinka sapatti on sinua varten? Workshopissa käymme läpi minkälaisia taakoittavia elementtejä meidän arjessamme on, joista palautumiseen emme aina ymmärrä ja ehdi kiinnittää huomiota. Tunnistamme voimauttavia levon ja palautumisen muotoja, jotka edistävät hyvinvointiamme ja siunaavat meitä. Jumalan meille tarkoittama sapatti on olennainen osa tunnetervettä hengellistä elämäämme.

Vineyard Liturgy and Worship Culture
Maria Lundbak-Hinge & Ben Alder

This seminar is for all involved and/or interested in worship. We will look at our Vineyard legacy: our story, our values, our songs, and what a fresh expression of Vineyard worship might look like in our churches today.

Tiede & kristinusko
Johannes Haataja

Workshopin aiheena, miten usko ja tiede liittyvät toisiinsa, ovatko ne toistensa vastakohtia, kääntöpuolia, tai kenties väärää vastakkainasettelua. Lisäksi pohditaan väitettä, että tieteenkehitys on edellyttänyt uskonnosta luopumista ja naturalismin voittokulkua, ja onko sattumaa että luonnontieteen läpimurto tapahtui juuri kristillisessä lännessä.

LAUANTAI / SATURDAY

Vauvasta vanhemmaksi - Jeesuksen oppilaana kasvun vaiheet
Ari Puonti

Kristinusko on tiimissä pelattava joukkuelaji, jossa kaikki pääsevät pelaamaan! Jeesus kutsui oppilaansa suhteeseen itsensä ja toisten oppilaiden kanssa. Hän valmensi oppilaat neljän vaiheen kautta, jossa kussakin oppilaan ja johtajan roolit vaihtuivat. Lähetyskäskyssä Jeesus velvoitti oppilaat opettamaan mm. nämä asiat uusille oppilaille. Tuloksena oli seurakuntien kasvu ja uusien seurakuntien perustaminen. Tule mukaan tutustumaan omaan kasvuun ja siihen miten voit olla tukena jollekin toiselle!

Songwriting for the Local Church - Seminar & Songshare
Maria Lundbak-Hinge & Ben Alder

This session will be an introduction on how to write worship songs for your local church and what to consider. At the end we will make room for song sharing, so if you have written a worship song, please come and play it for us. We promise to be nice! All are welcome!

Kuunteleva rukous
Matti ja Leena Harinen

Kuuntelevan rukouksen workshopissa opimme, miten Jumala puhuu meille ja teemme harjoituksia pienissä ryhmissä

E-mail

vineyardfinlandsummercamp@gmail.com

Summer Camp

Toivonlinnantie 630

21500 Piikkiö

bottom of page